31/7/09

El disseny per al xicotet Programa de Mà


El disseny de la portada del programa de mà, és un altra variació del cartell de festes de 2009.

L'autor, Valen Bataller, ha buscat crear una línea d'estil propi per als tres elements gràfics més importants de la nostra festa: el cartell, el llibre de festes i el programa de mà.

Cadascún d'aquests tres elements compta amb una perspectiva pròpia, ja que son tres tamanys diferents amb tres funcions diferents. Els colorits buscats i la disposició dels ròtuls i rossetons està pensada per a crear major impacte visual segons les dimensions de cada element gràfic.

Si en la portada del llibre de festes es buscaba sobrietat i elegància, utilitzan un fons blanc i tintes UVI per als grafismes, en aquest cas, la unió dels dos rossetons confereix al disseny una especial força, creant una mena de medalló bi-cultural, sota un fons càlid, místic i poderòs. Un disseny pensat per a una publicació menuda en tamany però gran en relevància.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Trobo que la línia de disseny està molt ben elaborada. Tant el cartell com els programes segueixen una línia molt propera que identifica el disseny amb el sentiment de les festes