27/6/09

Valen Bataller ha dissenyat el Cartell de la Festa de Moros i Cristians d'Ontinyent de 2009

Un altra alegria per als Arquers i per a la nostra esquadra. El dissabte 13 de juny, en la plaça de Baix, especialment engalanada per a aquest nou acte fester, amb la presència d’un gran nombre de festers i de públic, i als acords del pasdoble “Brisas del Clariano”, interpretat per l’Agrupació Musical d’Ontinyent, sobre una pantalla, instal·lada a este efecte, s’insinuaven formes, colors i textos del que serà el cartell anunciador de les Festes de Moros i Cristians del 2009.

Tot seguit, el presentador de l’acte va cedir la paraula al nostre company d'esquadra Valen Bataller, dissenyador gràfic i autor de l’obra, que la va presentar, comentant que la invitació a la realització del treball que allí es mostrava, era la culminació d’un somni.

Acabava la seua intervenció donant les gràcies a dos de les persones que havien confiat en el seu treball al llarg d’estos anys: l’anterior president, Vicent Palop i l’actual president; Rafael Ferrero.

Rafa Ferrero valorava i agraïa a Valen el treball realitzat i es congratulava de que, per primera vegada, com ja va succeir l’any passat amb el pregó de festes, la presentació del cartell s’obrira a tota la ciutat, eixint al carrer i agraïa la presència del nombrós públic que havia acudit a este esdeveniment.

Per la seua banda, la Sra. Alcaldessa reiterava la seua felicitació a Valen, per l’originalitat i força del seu treball i valorava molt positivament la idea de la Junta de Govern de la Societat d’obrir a tota la població un acte com aquest.

Acabava l’acte amb la interpretació de la marxa mora “Chimo” i un castell de focs d’artifici.

El cartell estarà ubicat en un espai exterior, destinat a este efecte, situat en la façana de l’edifici de la Societat de Festers,en la plaça de Baix, a l’esquerra de la porta principal, lloc que ocuparà durant estos mesos d’estiu, anunciant les singulars festes de la nostra ciutat.